[ Updated threads · Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Könyvespolc » M » George R. R. Martin » George R. R. Martin - A tűz és jég világa (Elio M. García Jrb- Linda Antonsson)
George R. R. Martin - A tűz és jég világa
SmaragdDátum: Vasárnap, 2016.01.10, 12:54 | Üzenet # 1
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 497
Állapot: Offline


Ha a múlt az előszó, akkor George R. R. Martin mesterműve – korunk legnagyratörőbb és
legszórakoztatóbb fantasyeposza – rá a garancia, hogy szédületes lesz a bevezető; és A Tűz és Jég világával végre-valahára ez is megszületett.
E gazdagon illusztrált kiadvány – amely több mint százhetven eredeti festményt vonultat fel – a Hét Királyság történelmét mutatja be átfogóan, izgalmas leírásokon át a hátterét azoknak a heroikus csatáknak, keserű viszályoknak és vakmerő felkeléseknek, melyek A Tűz és Jég dala és az HBO által megfilmesített Trónok harca eseményeihez vezettek. A kötetet Martin többéves együttműködés keretében készítette elő a közismert rajongói weboldal, a Westeros.org alapítóival, Elio M. García Jr.-ral és Linda Antonssonnal – mivel talán egyedül ők ismerik olyan behatóan ezt a világot, mint fantasztikus képzelőerővel megáldott alkotója.
Ez a könyv összegyűjti a mesterek, septonok, mágusok és dalnokok minden felhalmozott tudását, de elmélkedéseiket és a legendákat is. Felöleli a Hajnalkortól egészen a Hősök Koráig tartó időszakot, az Elsők eljövetelétől Hódító Aegon érkezéséig, a Vastrón megkovácsolásától Robert felkeléséig és az Őrült Király, II. Aerys Targaryen bukásáig, mellyel kezdetét vette a Starkok, Lannisterek, Baratheonok és Targaryenek „jelenkori” küzdelme. George R. R. Martin káprázatos univerzumának kötelező darabja, a A Tűz és Jég világa annak ékes bizonyítéka, hogy a toll a kardok vihara közepette is kitartóan szántotta a papírt.


Pdf.:

Csak felhasználó férhet hozzá
Csatolmányok: 5826651.jpg (64.3 Kb)
 
Könyvespolc » M » George R. R. Martin » George R. R. Martin - A tűz és jég világa (Elio M. García Jrb- Linda Antonsson)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: