[ Updated threads · Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Könyvespolc » Filmek, Sorozatok » Stargate univerzum » Csillagkapu » Dean Devlin & Roland Emmerich - Csillagkapu (Csillagkapu 1.)
Dean Devlin & Roland Emmerich - Csillagkapu
SmaragdDátum: Vasárnap, 2014.11.16, 12:28 | Üzenet # 1
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 497
Állapot: Offline


1928. Egyiptom. Gíza monumentális piramisainak lábánál egy régészcsoport megtalál egy szemlátomást nem emberi lépték szerint készült, leginkább kapura emlékeztető, titokzatos tárgyat. 1994. Kalifornia. Egy fiatal régész-zseni, dr. Daniel Jackson megfejti a tárgy hieroglifáit és bejelenti: valóban kaput találtak, amely nem mást, mint a Halottak Könyvében említett „Isten Karperece” a Csillagkapu, azaz egy transzdimenzionális alagút bejárata. Ha működésbe hozzák, nem csak a világegyetem hihetetlen mélységeit tárhatja fel, de segítségével talán lehetőség nyílik távoli bolygók gyarmatosítására is. A kérdés csak az: milyen indítékok vezették a Kapu készítőjét, amikor évezredekkel ezelőtt ránk hagyta – egyáltalán: ki ő és honnan jött? A kutatók tudják, hogy csak egy módon kaphatnak választ: ha működésbe hozzák, és átlépnek rajta. A Pentagon szakértői minden eshetőségre felkészítik az expedíciót… csak arra nem, ami a Kapu túloldalán kilépve vár rájuk.


Mobi:

Csak felhasználó férhet hozzá
Csatolmányok: 2022976.jpg(42.4 Kb)
 
Könyvespolc » Filmek, Sorozatok » Stargate univerzum » Csillagkapu » Dean Devlin & Roland Emmerich - Csillagkapu (Csillagkapu 1.)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: