[ Updated threads · Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Könyvespolc » G » Philippa Gregory » A Tudorok » Philippa Gregory - A Boleyn örökség (A Tudorok 3.)
Philippa Gregory - A Boleyn örökség
SmaragdDátum: Szerda, 2014.09.24, 19:55 | Üzenet # 1
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 497
Állapot: Offline


Ki ne emlékezne George-ra, a mohó és csapodár udvaroncra, a gyönyörű, ám becsvágyó Anna királynéra, és Maryre, a másik Boleyn lányra, aki a három testvér közül egyedüliként élte túl VIII. Henrik kegyetlen bosszúját?

A róluk szóló történet nem csak Angliában lett az Év Romantikus Regénye, hanem világszerte nagy sikert ért el. Idén tavasszal A másik Boleyn lány című regényből készült hollywoodi szuperprodukció már a hazai mozikban is látható. Most pedig itt a történet folytatása, a Boleyn örökség. Újra VIII. Henrik udvarában vagyunk, pár év múlt csak el a sorsfordító és vallásújító események óta, s a király éppen harmadik feleségén is túl van már. Most két újabb áldozat-jelölt tűnik fel a színen, a német Klevei Anna és a csalárd Howard család méltó sarja, a kis fruska Katalin. Az ő elbeszélésükből ismerhetjük meg ezt a
vészterhes időszakot. A regény harmadik főszereplője és narrátora, a korábban sógornőjét és férjét elveszejtő, számító Jane Boleyn pedig, talán a legsikerültebb alakja ennek az izgalmas regénynek.

Prc:

Csak felhasználó férhet hozzá
Csatolmányok: 9514767.jpg (26.9 Kb)
 
Könyvespolc » G » Philippa Gregory » A Tudorok » Philippa Gregory - A Boleyn örökség (A Tudorok 3.)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: