[ Updated threads · Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Könyvespolc » M » Richelle Mead » Vámpírakadémia » Richelle Mead - Örök kötelék (Vámpírakadémia 5.)
Richelle Mead - Örök kötelék
SmaragdDátum: Hétfő, 2014.07.14, 08:54 | Üzenet # 1
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 497
Állapot: Offline


Rosemarie Hathaway soha nem a nyugodt természetéről volt híres, de most különösen nagy
bajba keveredik. Pedig olyan jól indul minden. A Montana erdejében megbúvó Szent Vlagyimir Akadémián sikerrel és figyelemre méltó eredményességgel teszi le gyakorlati záróvizsgáját, megszerezvén az értettségét és elkötelezettségét bizonyító hűségjelet, mely a morákat vigyázó dampyr testőrök büszkesége. Ezt követően azonban megindul a lavina…
Lissa Dragomir hercegnő segítségével annak a Viktor Daskovnak a kiszabadítását tervezi, akit ők maguk juttattak a vámpírok börtönébe. A vállalkozást bonyolítja, hogy az élőhalott strigává lett Dmitrij nem csak szerelmével üldözi Rose-t, hanem egyenesen az életére tör. Vajon sikerül-e Rose-nak kiderítenie, miként lehet a strigává vált vámpírokat visszahozni az életbe? S ha igen, eltűnik-e belőlük nyomtalanul a gyilkos ösztön? És vajon képes-e felőrölni a strigáktól való örökös félelem a morák és dampyrok közti szoros kapcsolat erejét?

Richelle Mead Vámpírakadémia-sorozatának ötödik, egyben utolsó előtti kötete nem véletlenül szerepelt szerte a világban a sikerlisták élén. Az újabb izgalmak és váratlan fordulatok egészen biztosan lenyűgözik majd a hazai rajongók széles táborát is.

Prc:

Csak felhasználó férhet hozzá
Csatolmányok: 0762803.jpg(70.3 Kb)
 
Könyvespolc » M » Richelle Mead » Vámpírakadémia » Richelle Mead - Örök kötelék (Vámpírakadémia 5.)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: