[ Updated threads · Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Könyvespolc » F » Vavyan Fable » Vis Major - Halkirálynő közös történetek » Vavyan Fable - Szamurájszív (Vis Major 7. - Halkirálynő 11.)
Vavyan Fable - Szamurájszív
SmaragdDátum: Szombat, 2016.01.09, 12:44 | Üzenet # 1
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 497
Állapot: Offline


A történet egyik szálán nyár tombol. Fertő Cityben Vis Major és Kyra, az összeszokott zsarupáros sorozatgyilkost üldöz a vegyes hírnevű nyomozó, Don’Gelo egységével. Magánéletük épp rendben volna, ám egy este Vis Major nevelt fia összeverve vánszorog haza. Betoppan Kyra anyja, és bár nem tartóztatják, gyökeret ereszt a házban. Ráadásul a párosnak estéről estére viszolyogtató bűnesetekkel akad dolga. Don’Gelóval is addig folytatódik együttműködésük, mígnem az életük horrorrá csúnyul.

A korábbi szálon tél van, nagy hó, karácsony. Kyráék együtt töltik az ünnep napjait Denisával és Belloqkal a befagyott tónál, terveik szerint a gyerekekkel korcsolyázva, szánozgatva. Csakhogy Borulat City külterületén megkergül egy elkötött paripa, és egy megzavart orvvadász lenyilazza lovasát. Egy pszichopata Halálos Misszióra készül a hóviharban, rendőrök lekaszabolásával kezdve küldetését.

A négy zsaru belecsöppen a hajszába, és a pokol még több bugyrot tartogat számukra. A Halkirálynő és a Vis Major sorozat hősei közösen mélymerülnek a téli eseményekben. A történetmesélő Kyra ezúttal a megszállott pszichopaták naplóit is felhasználja az események felidézéséhez.

Vigyázat! Csak erős szívűeknek!

Pdf.:

Csak felhasználó férhet hozzá
Csatolmányok: 6466754.jpg(88.6 Kb)
 
Könyvespolc » F » Vavyan Fable » Vis Major - Halkirálynő közös történetek » Vavyan Fable - Szamurájszív (Vis Major 7. - Halkirálynő 11.)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: