[ Updated threads · Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Könyvespolc » F » Vavyan Fable » Vis Major - Halkirálynő közös történetek » Vavyan Fable - Habospite (Vis Major 6. - Halkirálynő 9.)
Vavyan Fable - Habospite
SmaragdDátum: Szombat, 2014.07.19, 02:22 | Üzenet # 1
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 497
Állapot: Offline


A HALKIRÁLYNŐ és a VIS MAJOR történetek hősei találkoznak! Fertő Cityben menyegző készül. A harcművész Dalia és a sok kínpadot megjárt exzsaru, Marcel-Lobo kézfogózna a város hírneves kastélyában.
Ám az élet nem habospite. Dalia a koszorúslányokkal – Cyddel és Denisával – kalandot kalandra halmozva lánybúcsúzik Fertő Cityben. Ennek során elkerülhetetlenül megismerkednek a járőröző kopópárossal, Vis Majorral és Kyrával.
Vis Major készülő gaztett nyomában jár, Kyra majdnem kétszáz éves sorozatgyilkosság szálait bogozza, közben aktívan praktizáló latrokba, vámpírokba botlanak. Tudomásukra jut, hogy egy dzsungelországi kokszbáró busás vérdíj fejében körözteti Marcelt.
Egyéb bajok is megakaszthatják az egybekelést. Az esketésre felkért Rézorr Atya a márkapár öltözéke láttán avagy a meglepetéstánc hatására lefújhatja a frigyet.
Az oltár előtt valóra is válik néhány kisebb rémálom. A jókorább tagló későbbre tartogatja magát. A vigalmat megzavaró támadás nyomán a Denisa-Belloq-Martin-Delgado által képviselt úthenger zsarucsapat és a lavina kopópáros közös akcióba lendül, Dalia és Cyd is velük tart.
A földön-vízen-levegőben folyó üldözős-hajszás téboly hevében nincs idő átöltözni, s a két dudás egy csárdában-effektus is létrejön. Halkirálynő és Vis Major 2 in 1!

Prc:

Csak felhasználó férhet hozzá
Csatolmányok: 2007367.jpg(137.3 Kb)
 
Könyvespolc » F » Vavyan Fable » Vis Major - Halkirálynő közös történetek » Vavyan Fable - Habospite (Vis Major 6. - Halkirálynő 9.)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: