[ Updated threads · Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Könyvespolc » Filmek, Sorozatok » Stargate univerzum » Csillagkapu - Atlantisz » Sally Malcolm - A felemelkedés (Stargate Atlantis 1.)
Sally Malcolm - A felemelkedés
SmaragdDátum: Vasárnap, 2016.01.10, 17:18 | Üzenet # 1
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 497
Állapot: Offline


Atlantisz elsüllyedt, de most újra felemelkedik…
Szörnyű titkot őriznek a világ hatalmasságai. Nem vagyunk egyedül! Az idegenek már többször is itt jártak a Földön. A Csillagkapu Parancsnokság harcosai és tudósai eddig sikerrel verték vissza az ősi gonosz támadásait.

Ám most változhat a helyzet…
Az antarktiszi örök jég alatt felfedezték az ősök egyik elhagyott bázisát. A működő Csillagkapun át pedig nem csak a közeli csillagokra lehet eljutni, hanem a távoli Pegazus galaxisba is. Onnan azonban nincsen visszatérés…

A Parancsnokság új kutatócsoportot küld át a Csillagkapun. Amikor megérkeznek az ősök elhagyatott hazájába, sikerül bebizonyítaniuk, hogy Atlantisz elveszett városát találták meg. Ez azonban az idegen bolygón, a tenger fenekény nyugszik, és katasztrofális árvíz fenyegeti.

Hacsak nem sikerül időben kiemelni onnan. Ám ehhez energia kell. Rettenetesen sok energia. A helyzet egyre romlik, mert a felfedezők egy új ellenséggel, a lidércekkel találják szemben magukat. A szörnyetegek az emberekből kiszívott életerővel táplálkoznak, és el akarják pusztítani Atlantiszt.


Pdf.:

Csak felhasználó férhet hozzá
Csatolmányok: 2109094.jpg (61.0 Kb)
 
Könyvespolc » Filmek, Sorozatok » Stargate univerzum » Csillagkapu - Atlantisz » Sally Malcolm - A felemelkedés (Stargate Atlantis 1.)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: