[ Updated threads · Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Könyvespolc » Filmek, Sorozatok » Stargate univerzum » Csillagkapu - Atlantisz » Martha Wells - Az ereklyetartó (Stargate Atlantis 2.)
Martha Wells - Az ereklyetartó
SmaragdDátum: Vasárnap, 2016.01.10, 17:22 | Üzenet # 1
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 497
Állapot: Offline


A tudás hatalom, a tudatlanság halál…
Az Atlantiszon rekedt földi expedíció egy kisebb osztagot küld ki John Sheppard őrnagy és Dr. Rodney McKay vezetésével, hogy megvizsgálja az ősök egyik elfelejtett városát. Mindenki abban reménykedik, hogy csodálatos kincsek és izgalmas felfedezések várnak majd rájuk.

Felfedezésekben nem is lesz hiány, ám ezek inkább rettenetesek, mint csodálatosak. Mintha csak egy félelmetes kísértetkastély halálos csapdája zárulna lépésről lépésre a felfedezők köré. Az elfelejtett világ tárházában nemcsak az ősi technológia értékes szerkezetei rejtőznek, hanem különös, félelmetes, érthetetlen lények is.

Elképzelhetetlenül nehéz feladat vár Sheppard őrnagyra, amikor rájön, hogy nem számíthat saját csapata tagjaira. A falak suttogása, az erősödő gonosz befolyás mintha csak előhozná a rosszat az emberekből. A város sötét szívében pedig valami felébred…

A felfedezőknek amellett, hogy egy ősi ellenséggel kell megküzdeniük, azt is meg kell akadályozniuk, hogy ez a sötét erő őket használja fel Atlantisz elpusztítására. Sheppard őrnagynak pedig minden erejére szüksége van ahhoz, hogy emberi lény maradhasson.

Pdf.:

Csak felhasználó férhet hozzá
Csatolmányok: 6582754.jpg (60.6 Kb)
 
Könyvespolc » Filmek, Sorozatok » Stargate univerzum » Csillagkapu - Atlantisz » Martha Wells - Az ereklyetartó (Stargate Atlantis 2.)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: